Web Development

Web Development

De mogelijkheden en verfijning van moderne webbrowsers zijn de afgelopen jaren ongelooflijk gegroeid. IC10 heeft in de afgelopen jaren tal van webapplicaties ontwikkeld voor verschillende bedrijven.Het heeft bedrijven geholpen om te profiteren van de kracht en flexibiliteit die webbrowsers bieden. Met een webapplicatie bent u overal en altijd te bereiken vanaf een smartphone, een tablet of een PC. Voor Business-to-business webapplicaties, webshops en zelfs besturingspanelen voor een fabriek, bent u bij IC10 aan het juiste adres.Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een professionele en betrouwbare webapplicatie. 

De mogelijkheden en verfijning van moderne webbrowsers zijn de afgelopen jaren ongelooflijk gegroeid. IC10 heeft in de afgelopen jaren tal van webapplicaties ontwikkeld voor verschillende bedrijven. Het heeft bedrijven geholpen om te profiteren van de kracht en flexibiliteit die webbrowsers bieden. Met een webapplicatie bent u overal en altijd te bereiken vanaf een smartphone, een tablet of een PC. Voor Business-to-business webapplicaties, webshops en zelfs besturingspanelen voor een fabriek, bent u bij IC10 aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een professionele en betrouwbare webapplicatie. 

Schaalbare architectuur

Een goede webapplicatie helpt een bedrijf te groeien. Een belangrijk voordeel van webapplicaties is dat de architectuur zeer schaalbaar is, zodat op het systeem voortgebouwd kan worden terwijl het bedrijf groeit en zich blijft door ontwikkelen.

De toevoeging van nieuwe functies of de wijziging van de vormgeving zijn eenvoudig toe te passen zonder dat daar grote veranderingen aan vooraf hoeven te komen. 

Implementatie en deployment 

Een codebasis die vanaf één centraal punt wordt gehost en wordt onderhouden, zorgt ervoor dat veranderingen in de webapplicatie overzichtelijk en snel geïmplementeerd kunnen worden.

De gestructureerde ontwikkelomgeving biedt de klant een mogelijkheid om inzicht te krijgen in wijzigingen aan de webapplicatie nog voordat deze live zijn.

Zo kunnen eventuele wensen voor aanpassingen al verwerkt worden voordat de update heeft plaatsgevonden.  

Visueel aantrekkelijk 

Het web is met een enorme snelheid vooruitgegaan, hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om de vormgeving van een webapplicatie perfect te laten aansluiten op alle wensen.

Het ontwerp kan heel uitgebreid en mooi zijn met tal van interactieve onderdelen die de webpagina tot leven doen komen. Als u op zoek bent naar een mooie applicatie op maat, dan zullen webapplicaties de beste optie zijn. 

Veiligheid 

In het verleden was de veiligheid van de online omgeving niet ideaal. Sinds die tijd zijn er enorm veel verbeteringen doorgevoerd waardoor online werken tegenwoordig bijna net zo veilig is als offline werken. Webbrowsers hebben tegenwoordig tal van verschillende beveiligingsmechanismen ingebouwd om ervoor te zorgen dat de toegang tot een webapplicatie en de bijbehorende gegevens veilig zijn. Daarnaast zijn er instanties die de betrouwbaarheid van een webapplicatie meten. Tijdens de ontwikkeling van de webapplicatie wordt voldaan aan deze strenge veiligheidseisen en na oplevering zal periodiek onderhoud ervoor zorgen dat de beveiliging altijd up-to-date blijft. 

Talen

JavaScript

Javascript is een veelgebruikte programmeertaal die zowel in de front-end als in de back-end wordt gebruikt en waarmee webpagina’s interactief gemaakt worden. Waar HTML en CSS-talen zijn die structuur en stijl geven aan webpagina’s, geeft Javascript webpagina’s interactieve elementen. IC10 maakt veelal gebruik van Javascript in combinatie met HTML en CSS om interactieve webapplicaties te maken met tal van mogelijkheden, een voorbeeld hiervan is een dashboard waarin grafieken getoond worden en waarin selecties gedaan kan worden om data in te zien. 

Vue.js

Vue is een modern front-end framework wat eenvoudig is het gebruik is en goed valt te onderhouden. Het framework is zeer ruim opgezet wat veel mogelijkheden biedt om van de webapplicatie een goed werkend en mooi uitziend product te maken. 

Vue is het meest veelzijdige framework dat momenteel beschikbaar is voor Javascript en mede om deze reden kiezen wij bij IC10 hiervoor om webapps te ontwikkelen. 

PHP

PHP is één van de meest gebruikte programmeertalen voor web-development, het wordt gebruikt om dynamische en interactieve websites te ontwikkelen. Het is open source en biedt toegang tot een breed scala aan PHP-frameworks, zoals Laravel wat ondersteuning biedt aan tal van functionaliteiten die goed van pas komen voor een webapplicatie. Eén van de belangrijkste voordelen van PHP is dat het platformonafhankelijk is, wat betekent dat het kan worden gebruikt op Mac OS, Windows, Linux en ondersteunt wordt door nagenoeg alle webbrowsers.  

Laravel

Laravel is een open-source PHP-framework, dat robuust en gemakkelijk te begrijpen is. Het volgt het veelgebruikte MVC-designpatroon. Laravel gebruikt de bestaande componenten van verschillende frameworks, wat helpt bij het maken van een webapplicatie. PHP-webapplicaties die gebruik maken van dit framework zijn meer gestructureerd en uitbreidbaar. 

WordPress

WordPress is een open-source contentmanagementsysteem (CMS) waarmee eenvoudig een websiteontwikkeld en beheerd kan worden. Het is het meest populaire CMS ter wereld, miljoenen websites zijn op dit platform ontwikkeld. Het belangrijkste voordeel de gebruikersinterface die het zeer eenvoudig maakt voor gebruikers om de inhoud van de website te onderhouden. Bij IC10 zijn verschillende websites ontwikkeld in WordPress, het ontwerp en de inrichting van de website wordt door ons gedaan en de gebruikersinterface wordt ingesteld zodat de gebruiker er eenvoudig overweg kan gaan.  

Offerte

Denkt u na het lezen van bovenstaande dat is ideaal maar dat zal wel niet betaalbaar zijn?

Dan doen wij u graag verbazen met een gepaste offerte.