Over ons

Wat wij doen

IC10 is nu al ruim 15 jaren dé ICT-partner voor verscheidene MKB- en industrieële bedrijven binnen vooral west-Brabant. Vanuit een mooie lokatie aan de A59 in Made, nabij Breda wordt met een hecht team aan automatiserings- en software ontwikkelaars aan informatieoplossingen gewerkt binnen zeer uiteenlopende  innovatieve ICT-applicaties.  

In een prettige, informele sfeer wordt een groot bestand aan vaste klantrelaties ontzorgt en met een frisse vernieuwende inkijk van een divers team aan specialisten, worden veelal creatieve oplossingen met de relaties in een partnerverband gerealiseerd. 

Flexibility rules

Wij hebben waardering voor úw onderneming en de mensen die zich ervoor inzetten: IC10 respecteert uw omgeving en levert maatwerk in een open, direkt contact met u en uw mederwerkers welke matcht binnen uw organisatie en visie.  

Service is key

IC10 kijkt met een vernieuwende- en frisse blik naar uw belang: Met een jong en dynamisch team volgen wij de laatste technologische ontwikkelingen en trends. Wij informeren u hier graag over in ons aanbod naar uw bedrijfspecifieke oplossing.

Onze partners