Werkplek beheer

IC10 beheert de bedrijfscomputers en netwerken van onze klanten volgens erkende standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

Werkplek beheer

De ICT van uw bedrijf is in de meeste gevallen essentieel en moet goed geregeld zijn en dat is nu net waar wij goed in zijn. Wij kunnen het beheer van uw ICT overnemen zodat u en uw collega`s weten en merken dat dit geregeld is. Mocht er zich een probleem voordoen dan kunt u ons bellen, mailen, appen.

Ook als wij niet diegene zijn die het voor u kunnen oplossen omdat het probleem zich voordoet bij een leverancier van de door u gebruikte software. Kunnen wij u hier mee helpen. Zo kunt u het probleem uitleggen aan ons een partij die uw werkplek/omgeving kent en in de meeste gevallen ook u kent en dan nemen wij contact op met uw softwareleverancier. Laat ons het technische verhaal maar doen richting de softwareleverancier.

Wat wij allemaal voor u kunnen regelen is in een zin uit te leggen. Alles wat met IT/ICT te maken heeft. Om dit toch wat meer toe te lichten kunt u denken aan het volgende:

Installeren

Het leveren en installeren van uw werkplek, denk hierbij aan uw PC, Laptop, monitoren, desktop, VoIP telefoon of een app op uw smartphone en Printer. Maar ook het netwerk, Wi-Fi en server beheer. 

Monitoring

Onderhoud en monitoring. Indien gewenst kunnen wij de systemen die bij ons in onderhoud zijn voor u monitoren zodat u weet dat deze up to date zijn met de laatste updates maar zo kunnen wij ook monitoren of uw werkplek nog “gezond” is. Loopt de schijf niet vol of geeft deze niet te veel lees/schrijf fouten. Wordt de processor niet te warm of wordt deze te vaak en te lang op 100% belast. Geeft het geheugen geen foutmeldingen, crasht Windows niet geregeld en ga zo maar door. Zo kunnen wij problemen vaak al signaleren voordat deze ontstaan.

Back-up

De back-up geregeld! Wij installeren niet enkel een stukje software maar lezen ook de rapporten uit zodat u ervan uit kan gaan dat er een back-up is. 

Microsoft

Microsoft 365 zorgt ervoor dat u laag drempelig kunt beginnen met het werken in de cloud. Zo kunt u samenwerken met uw collega`s in dezelfde documenten maar met Microsoft 365 is ook gelijk de mail met een goede spam filter voor u geregeld maar zijn ook dingen als office licenties, bestands deling en communicatie met collega`s doormiddel van Microsoft Teams direct voor u goed geregeld. Mocht u liever lokaal blijven werken al dan niet met een eigen server of juist geheel in de cloud werken. Wij sparren graag met u over wat ons het beste lijkt.

Offerte

Denkt u na het lezen van bovenstaande dat is ideaal maar dat zal wel niet betaalbaar zijn?

Dan doen wij u graag verbazen met een gepaste offerte.