ICT Diensten

Wilt u uw ICT laten beheren door een betrouwbare club met ervaren
specialisten?

Dan stellen wij ons graag aan u voor:

Beheer

IC10 levert sinds 2003 ICT diensten voor het MKB. We zijn een informele club met vakidioten die met plezier voor u klaar staan. Niet enkel met een deel van uw ICT-omgeving maar van A tot Z zorgen wij dat dit voor u is geregeld.

Onze klanten zien ons als collega’s die remote of net zo makkelijk op locatie zorgen dat zei probleemloos kunnen werken.

Productiviteit

Door gebruik te maken van Microsoft 365, online werkplekken en VOIP telefonie kunnen wij uw werkplek optimaal inrichten, zodat u gemakkelijk en snel uw werk kunt doen.

Security

Het goed opzetten en onderhouden van de ICT beveiliging binnen een organisatie is van groot belang. Steeds vaker worden systemen gehackt, gegijzeld of misbruikt voor andere doeleinde. 

Helaas is er geen werkbare ultieme beveiliging oplossing maar wij streven er wel naar om deze te benaderen. Denk hierbij aan het instellen, monitoren en onderhouden van de firewall.

Maar ook het installeren van een kwalitatief goede virusscanner en het regelen van een goede back-up. Behoren tot de minimale inspanning om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden.  

Onze partners