Netwerk beheer

Onder netwerkbeheer verstaan wij de ICT infrastructuur binnen uw bedrijf.
Wij zorgen ervoor dat dit goed geregeld is.

Onderdelen

Onder netwerkbeheer verstaan wij de ICT infrastructuur van het UTP (netwerk) kabeltje dat in uw PC gaat tot aan het internet. Dus ook de firewall, router, switches, kabels en de WIFi zijn hier onderdeel van. 

Als een van deze onderdelen uitvalt dan zal dit in meer of mindere maten resulteren in het niet kunnen werken van een persoon, afdeling of zelf het gehele bedrijf en kan dus grote gevolgen hebben. Daarom is het van groot belang om naast het goed inregelen van uw netwerk deze ook te monitoren en te updaten en dus echt te beheren.  

Ervaring

Wij hebben een aantal grotere klanten met enkel 10 tallen tot zelf honderden netwerk componenten met ieder een eigen functie. Daarom is het van groot belang dit goed inzichtelijk te maken zodat het voor iedereen duidelijk is hoe het netwerk in elkaar zit en functioneert. Deze kennis komt echter ook bij onze kleinere klanten goed van pas. Zo gebruiken we de door ons reeds opgezette monitoringtools bij vrijwel alle klanten in zodat we in een oog opslag kunnen zien of er ergens een verstoring is of aan zit te komen. Dit geeft ons en onze klanten een veilig gevoel en dat (indien gewenst) voor een vast bedrag per maand.  

Offerte

Denkt u na het lezen van bovenstaande dat is ideaal maar dat zal wel niet betaalbaar zijn?

Dan doen wij u graag verbazen met een gepaste offerte.