Beheer

Wilt u uw ICT laten beheren door een betrouwbare club met ervaren
specialisten?

Dan stellen wij ons graag aan u voor:

IC10 levert sinds 2003 ICT diensten voor het MKB. We zijn een informele club met vakidioten die met plezier voor u klaar staan. Niet enkel met een deel van uw ICT-omgeving maar van A tot Z zorgen wij dat dit voor u is geregeld.
Onze klanten zien ons als collega’s die remote of net zo makkelijk op locatie zorgen dat zei probleemloos kunnen werken.

Werkplek beheer

IC10 beheert de bedrijfscomputers en netwerken van onze klanten volgens erkende standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Het apparaatbeheer (werkplekbeheer) maakt het mogelijk om de digitale werkplek (desktops, laptops, tablets en telefoons) van medewerkers vanuit huis en onderweg zo optimaal mogelijk te beheren en te beveiligen.

In uw uitbesteding van het werkplekbeheer zijn de lijnen met onze supportmedewerkers kort; wij leveren een flexibele dienstverlening bij bijv. storingen in een directe en persoonlijke benadering. iC10 biedt kosteneffectieve all-in ICT servicecontracten aan passend bij de grootte van uw organisatie.

Server beheer

De server is vaak het hart van uw bedrijfsnetwerk. Als deze onverhoopt uitvalt kan dat een flinke impact hebben op uw organisatie doordat vele applicaties nog steeds afhankelijk zijn van een server. Of deze nu bij u op locatie staat of in een datacenter. Deze afhankelijkheid maakt server beheer zeer belangrijk voor de meeste van onze klanten.

IC10 kan ervoor zorgen dat deze afhankelijkheid tot het minimum wordt gereduceerd door bijvoorbeeld een tweede server standby te hebben of de load altijd al over twee servers te verdelen. Of indien een korte downtime geen direct probleem is dan is het hebben van een goede back-up vaak al voldoende. Er zijn zeer veel morgelijkheden met iedere zijn voor en nadelen. Wij geven u hier graag vrijblijvend advies over.

Netwerk beheer

Zonder een juist geconfigureerd netwerk kunt u nog zulke goede hardware en software producten hebben maar zullen en in veel gevallen toch “rare” problemen kunnen oppoppen.

Daarom is het beheer van uw netwerk een essentieel onderdeel van uw ICT omgeving. Binnen IC10 hebben we een aantal engineers die niets liever doen dan netwerken instellen, beheren en monitoren. Ondanks het vaak niet zichtbaar is wat ze doen is dit wel merkbaar.

Managed services

ICT uitbesteden kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij het beheer van uw huidige ICT-omgeving ‘as is’ overnemen. We kunnen echter ook nog een stapje verder gaan waarbij we kijken naar de mogelijkheden om uw ICT nog beter in te zetten vanuit eventueel ons datacenter. Waar u ook voor kiest uw wensen en organisatie staat altijd centraal. Een groot voordeel van Managed services is dat er efficient gebruik wordt gemaakt van hardware, onderhoud/updates kosten, Back-up en beveiliging. Managed services kan uw of onze ICT specialisten flink ontlasten bij tijdrovende herhaalde taken.