Ondernemer, ben jij voorbereid?

De media staat vol met horrorverhalen over bedrijven die slachtoffer zijn geworden van een cyberaanval. Dit lijkt ver-van-je-bed, maar ook jouw bedrijf kan hier slachtoffer van worden. En ga nou eens bij jezelf na; hoe afhankelijk ben jij van data? Kan jij jouw werk nog doen als je niet bij je systemen kan?

De kans op een cyberaanval is groter dan de kans op brand

Het is belangrijk om hierbij stil te staan én de nodige maatregelen te treffen. De kans dat jij of jouw bedrijf slachtoffer wordt van een cyberaanval is tenslotte groter dan de kans op brand. Waarschijnlijk heb je voor brand de nodige maatregelen getroffen. Je hebt een BHV’er, brandblussers, een noodplan etc. Maar wat doe je als je bedrijf wordt getroffen door een cyberaanval?

Meld je gratis aan voor de Cyber Sessie

Tijdens de Cyber Sessie op donderdag 5 oktober leer je welke risico’s jouw bedrijf loopt én wat je kan doen om dit te voorkomen. Pim Meesters (IC10), Anne Peters (Blue Legal) en Sander Koese (Geerts) nemen je tijdens deze presentatie mee in de technische en juridische aspecten en in de verzekeringen, zodat jij goed voorbereid bent. Voor jou als relatie van Geerts is dit kosteloos. Daarnaast mag je ook gratis iemand meenemen.