Internetdiensten zijn een omvattend aantal diensten en producten waarmee u alle mogelijkheden van het internet kunt benutten. Dit varieert van onder andere de datalijnen voor het transporteren van de informatie tot een digitale nieuwsbrief voor uw klanten.

Nieuwsbrieven

Bereik een groot publiek!

Een digitale nieuwsbrief versturen via e-mail is de eenvoudigste manier om persoonlijk contact te onderhouden met uw doelgroepen en zo uw bedrijf en activiteit of dienst onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten te brengen en te houden. Een digitale nieuwsbrief is een onmisbaar stukje van de puzzel die online marketing heet. Of u hem nu verstuurt naar een handvol loyale leden of naar tienduizenden potentiële klanten. Een nieuwsbrief doet achter de schermen stilletjes zijn werk, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt richten: het runnen van uw bedrijf.

Zoekt u een oplossing voor uw digitale nieuwsbrief?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Internetlijnen

Verbinden met het net, een plezier op zich!

Voor het leveren van (x)DSL oplossingen heeft iC10 gekozen voor de lijnen van KPN en BBned. Voor communicatie oplossingen via de kabel is iC10 partner van Ziggo. Heeft een glasvezel oplossing nodig? In dat geval leveren wij KPN n/of Eurofiber.

Zoekt u advies over datalijnen?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Hosting

Een eigen online plek

De betrouwbaarheid van de webservers en de connecties met het internet zijn van groot belang. Uw website moet immers altijd bereikbaar zijn, uw e-mail moet altijd afgeleverd worden. Een kwaliteitsbewakingssysteem garandeert de voortdurende beschikbaarheid van voldoende bandbreedte.

Bij iC10 krijgt u bij uw hostingpakket een ControlPanel waarmee u uw domein kunt beheren. We bieden een no nonsense pakket voor € 10,00 per maand. Inclusief e-mailadressen naar behoefte en onbeperkt aantal te downloaden Mb‘s, op basis van Fair Use Policy.

Zoekt u hosting voor uw website?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of lees snel meer!

VoIP

Een goed gesprek!

Bellen via internet (VoIP) kan via ADSL, de kabel of glasvezel. Het is hierbij mogelijk om het eigen (dect) toestel en telefoonnummer te blijven gebruiken. Er is een breedband internetverbinding nodig en een speciaal modem. Het bellen gaat niet anders dan u gewend bent en de computer hoeft er niet voor aan te staan.

Met VoIP zijn forse besparingen te behalen op uw telefoniekosten.

Zoekt u advies over telefoneren via internet (VoIP)

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek waarna wij de besparingen voor uw bedrijf in beeld kunnen brengen en u professioneel adviseren.